Zaklada Sierra

 • Bolesni imaju
  samo jednu želju,
  da što prije ozdrave
 • Budite s nama
  u projektu
  DOM DALEKO
  OD DOMA
 • Izgradimo zajedno Centar za skrb o kronično bolesnoj djeci
 • "Šalji dalje"
  i postani dio
  lanca dobrote
 • Hrabri medo je naša maskota i pomaže teško bolesnoj djeci

    kn

Tony na Mašinom rođendanu

Datum objave: 2013-09-09 17:09:22 UTC

30. kolovoza 2013. godine Maša Lučić je u krugu obitelji proslavila svoj 5. rođendan, prvi bez velikih bolova i epileptičkih napadaja. Za iznenađenje na vratima obiteljske kuće Lučićevih pobrinuo se gradonačelnik Zaprešića g. Turk koji je osobno želio poželjeti Maši sve najbolje te joj predati darove.

Par dana kasnije rođendansku zabavu za Mašu organizirala je naša zaklada i prijatelji Mašine obitelji na privatnom seoskom imanju. Mašica je, iako izmorena od putovanja, operacije i oporavka, svoj party, na čuđenje svih prisutnih, "odradila" do kraja i tako pokazala koliko je zapravo posebna i hrabra na svom putu do sreće.

Kako su Maša i i zaklada ovog tjedna pomogli Eni Šarac otplativši preostali dug za bolničko liječenje u iznosu od 60.000,00 kn, naravno da je na proslavu pozvana Ena i njezina obitelj te tako iznenadila sve prisutne. Ena nam je jutros rekla: "Bila sam na puno proslava, fešta i koncerata, ali u 18 godina mi nikada nije bilo tako lijepo kao jučer na vašoj zabavi. Put je bio dugačak, ali vrijedilo je. Bilo je teško zaspati noćas od dojmava i uzbuđenja koje sam doživjela.!" Naravno, jer svi su gosti zračili samo pozitivom koja je naprosto lebdjela u zraku.

No, slijedeće opće iznenađenje izazvala je pojava Tonya Cetinskog. Tony je, kako znamo, sudjelovao i u Mašinoj i u Eninoj kampanji. Nakon što im je uručio darove slijedila je kratka raspravica s omiljenim pjevačem oko toga koji okus sladoleda je najfiniji, a curke Maša i Ena opet su pobijedile proglasivši jagodu vladaricom svih okusa.Tony je spremno prihvatio svoj poraz i druženje je nastavljeno uz pregršt pjesme, plesa i dobre zabave.

 

Gosti su imali prilike uživati u anđeoskom glasu Maje Mirić iz Varaždina kojoj se s takvim vokalom zasigurno smiješi uspješna karijera. Prilikom zabave smo smo objavili i informaciju da nakon što su ishođeni svi papiri za gradnju Centra za smještaj i rehabilitaciju kronično bolesne djece, gradnja samo što nije počela. Osmijesi naših hrabrih djevojčica na kraju večeri bio nam je itekakav poticaj za daljnje izazove koji su pred nama.