Zaklada Sierra

 • Bolesni imaju
  samo jednu želju,
  da što prije ozdrave
 • Budite s nama
  u projektu
  DOM DALEKO
  OD DOMA
 • Izgradimo zajedno Centar za skrb o kronično bolesnoj djeci
 • "Šalji dalje"
  i postani dio
  lanca dobrote
 • Hrabri medo je naša maskota i pomaže teško bolesnoj djeci

    kn

Tony Cetinski za Mašu !

Datum objave: 2013-06-18 16:36:06 UTC

Tony Cetinski je snimio pjesmu ''Trebam te'' za malu Mašu Lučić te se tako uključio u našu istoimenu kampanju, odrekavši se honorara, a s ciljem da se prikupe potrebna sredstva za Mašinu operaciju.

Od srijede, 19. lipnja, na svim kioscima Tiska moći će se kupiti CD sa pjesmom ''Trebam te'' po cijeni od 10 kn. Kupite CD i pomozite Maši! Partneri u realizaciji CD-a Hrabrog Mede za Mašu, su: 24sata, Suzy Records, RTL TV, Tisak i Zaklada Sierra.

 

Gotovo već svi znaju za malenu Mašu Lučić iz Zaprešića, rođenu 30. kolovoza 2008. godine kojoj se eto, bliži peti rođendan, a nikada nije spoznala što to znači biti sretna na svoj dan. Još od svoje prve godine Maša je vezana za liječničku i roditeljsku pomoć. Boluje od ArnoldChiari malformacije prvog stupnja i epilepsije koje su praćene cijelim nizom  poremećaja.  Jedini spas za Mašu je operacija u Chicagu kod dr. Davida Frima, koja je zakazana za 1. srpnja. Maša bi već 24. lipnja trebala biti zaprimljena u bolnicu kako bi se obavile sve potrebne pretrage i pripreme za operacijski zahvat.

Za samu operaciju je potrebno gotovo 1.000.000,00 kn, no to ne pokriva  postoperativne troškove, terapije te troškove boravka u Americi, za koje bi željeli sakupiti dodatnih 300.000,00 kn. Dakle, to je ukupno barem 1.300.000,00 kn, Kako smo i mi i naši dragi građani bili vrijedni, prognoze za našu realizaciju su zaista sunčane. Zbog toga će ovog petka 21. lipnja u Hotelu Antunović u 11:00 h, biti održana pressica na kojoj će biti objavljeni službeni podaci o trenutnom stanju ukupno sakupljenih sredstava, uključujući donacije na žiro račun, telefonske pozive, prodaju CD-a te ostalih artikala na našem štandu. 

Tony Cetinski je ovom prigodom izjavio: ''Nisam ni trenutak razmišljao kada su me pozvali za pomoć, nemojte ni vi. Kupite CD, nazovite humanitarni broj i dajte Maši šansu za život. Ne zaboravite da smo svi jednom bili djeca, a djeca ne mogu sama. I zato pomognimo Maši ''.

Autori pjesme ''Trebam te'' su : Sonja Buljan zaslužna za tekst  i Miro Buljan zaslužan za aranžman koji  su se također odrekli svojih honorara u korist pomoći Maši.

Zovite na Medin telefon 060 9014 i donirajte  6,25 kuna za Mašino zdravlje. Također postoji mogućnost online donacije na stranici www.zakladasierra.hr